Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica și Mănăstirea Sfântul Francisc din Maiori, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Maiori, Italia precum: adresa Biserica și Mănăstirea Sfântul Francisc, cum ajung la Biserica și Mănăstirea Sfântul Francisc, program Biserica și Mănăstirea Sfântul Francisc, preturi Biserica și Mănăstirea Sfântul Francisc, poze Biserica și Mănăstirea Sfântul Francisc, localizare pe harta Biserica și Mănăstirea Sfântul Francisc si alte detalii Biserica și Mănăstirea Sfântul Francisc.

  • Locatie: Maiori, Coasta Amalfi, Italia

Biserica si Manastirea Sfantul Francisc din Maiori este situata pe pantele vestice ale turnului medieval din apropierea plajei. Distrusa de mai multe ori de furtuni si armata lui Mahomed al II-lea, a fost reconstruita in secolul al XV-lea. In prezent, este construita la interior in stil rococo, cu un cor fin din lemn de nuc, statuia sfantului stigmatizat, precum si picturi de o maiestrie extraordinara, orecum cele din altare laterale care sunt remarcabile.

Absida este poligonala cu evidentierea coloanelor si grinzi unghiulare, ceea ce sugereaza vechimea absidei gotice transformata in anul 1700.
Statuia Madonna del Soccorso plasata in capela dedicata ei, dateaza de la inceputul secolului al XVI-lea cand a existat aici o biserica inchinata ei.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Maiori, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica și Mănăstirea Sfântul Francisc?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.