Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Maicii Domnului a Sanatatii din Zadar, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Zadar, Croatia precum: *adresa Biserica Maicii Domnului a Sanatatii *, *cum ajung la Biserica Maicii Domnului a Sanatatii *, *program Biserica Maicii Domnului a Sanatatii *, *preturi Biserica Maicii Domnului a Sanatatii *, *poze Biserica Maicii Domnului a Sanatatii *, *localizare pe harta Biserica Maicii Domnului a Sanatatii * si alte *detalii Biserica Maicii Domnului a Sanatatii *.

  • Locatie: Zadar, Croatia

Biserica Maicii Domnului a Sanatatii din Zadar se afla in piata celor trei fantani din vechiul cartierul linistit Kampo Kaštelo. Biserica a fost construita in anul 1703 pe locul a doua biserici mult mai vechi. Ea contine o copie a unui tablou celebru ‘Fecioara din Cetate’, pictat de Blaz Jurjev de Trogir, datand din secolul al 15-lea, originalul aflandu-se in expozitia permanenta de arta religioasa ‘Aur si argint’. Pe altarul de lemn se afla icoana Fecioarei Maria a Sanatatii, inconjurata de statuia din lemn a Sf. Iosif si Fecioarei Maria cu Pruncul si o statuie din gips a Sfintei Inimi a lui Isus.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Zadar, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Maicii Domnului a Sanatatii ?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.