Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Maicii Domnului din Korcula, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Korcula, Croatia precum: adresa Biserica Maicii Domnului, cum ajung la Biserica Maicii Domnului, program Biserica Maicii Domnului, preturi Biserica Maicii Domnului, poze Biserica Maicii Domnului, localizare pe harta Biserica Maicii Domnului si alte detalii Biserica Maicii Domnului.

  • Locatie: Korcula, Korcula, Croatia

Biserica Maicii Domnului din Korcula se afla din timpuri stravechi in piata din fata catedralei, fiind atestata din secolul al 16-lea. Lacasul de cult a fost capela (mausoleu) a familiilor nobile locale Gabrielis si Arneri, ale caror cladiri rezidentiale sunt situate in imediata vecinatate. Pe peretii si pe podeaua bisericii se gasesc pietrele funerare ale ambelor familii, decorate cu blazoanele lor.

Altarul din marmura este construit in stil baroc. Pe el este amplasata o statuie mica, din marmura policroma si aur, reprezentand-o pe Madonna (Fecioara Maria), care dateaza din secolul al 18-lea. Peretele din spatele altarului este decorat cu un mozaic apartinand olandezului Schrickel, artist contemporan care l-a executat intre anii 1964-1976. In prezent, biserica este folosita ca galerie de arta plastica pentru artistii locali.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Korcula, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Maicii Domnului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.