Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Maicii Domnului din Rijeka, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rijeka, Croatia precum: adresa Biserica Maicii Domnului, cum ajung la Biserica Maicii Domnului, program Biserica Maicii Domnului, preturi Biserica Maicii Domnului, poze Biserica Maicii Domnului, localizare pe harta Biserica Maicii Domnului si alte detalii Biserica Maicii Domnului.

  • Locatie: Rijeka, Primorsko-Goranska zupanija, Croatia
  • Adresa: Dealul Trsat, nord-est de centrul orasului
  • Telefon: tel, info: 051 217 018
  • Program: 08:00-17:00

Biserica Sf Maria-Trsat din Rijeka este cel mai mare centru de pelerinaj din vestul Croatiei. Langa biserica s-a construit si o manastire in stil baroc. Potrivit legendei, ingerii care transportau casa mamei lui Isus din Nazaret au mormantul in aceasta biserica, construita in secolul al 13-lea inainte de a o muta la Loreto in Italia. Pe locul actualei bisericii a existat o capela, loc de pelerinaj pentru multi crestini.

Papa de la Roma a donat o icoana a Sf Maria in anul 1367, situata pe altarul principal, in spatele unei magnifice porti din fier forjat. Pentru a ajunge la biserica se urca 561 de scari construite in anul 1531, din Piata Tito. Tezaurul, Galeria Sf Maria- Trsat si Trezoreria detin lucrari de arta si bunuri materiale: picturi, relicvarii, lampi, potire, halate ecleziastice, in timp ce Capela votiva detine daruri datand din secolul al 19-lea pana in prezent.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rijeka, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Maicii Domnului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.