Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica din Maldaresti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Maldaresti, Romania precum: adresa Biserica, cum ajung la Biserica, program Biserica, preturi Biserica, poze Biserica, localizare pe harta Biserica si alte detalii Biserica.

  • Locatie: Maldaresti, Valcea, Romania

Biserica Sfantul Nicolae si Sfintii Voievozi este o veche biserica ortodoxa din judetul Valcea, localitatea Maldaresti, la 46 de kilometri de orasul Ramnicu Valcea. Comuna Maldaresti este situata in Subcarpatii Olteniei, la poalele nord-estice ale Magurii Slatioarei, pe raul Luncavat.

Biserica a fost construita intre anii 1774-1790 de catre jupan Gheorghe Maldarescu, fiul sau Constantin Maldarescu si sotia sa Eva. Ea apartine Monumentelor Istorice din Valcea, facand parte din patrimoniul cultural national.

In comuna Maldaresti alte obiective turistice cunoscute sunt: Culele Duca si Greceanu, ambele monumente de arhitectura ce dateaza din secolul al XII-lea, respectiv secolul al XVIII-lea. In aceeasi zona se mai afla si casa memoriala Duca care functioneaza in prezent ca muzeu de arhitectura.

Acces: Drumul National 67 (Ramnicu Valcea – Horezu – Maldaresti – Targu Jiu – Drobeta Turnu Severin) si Drumul National 65C (Craiova – Balcesti – Maldaresti – Horezu).


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Maldaresti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Foarte veche biserica si construita in acelasi vechi stil. Ar trebui totusi un pic mai multe fonduri alocate pentru a arata valoarea reala a bisericii.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.