Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Nasterea Sfintei Fecioare Maria din Radauti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Radauti, Romania precum: adresa Biserica Nasterea Sfintei Fecioare Maria, cum ajung la Biserica Nasterea Sfintei Fecioare Maria, program Biserica Nasterea Sfintei Fecioare Maria, preturi Biserica Nasterea Sfintei Fecioare Maria, poze Biserica Nasterea Sfintei Fecioare Maria, localizare pe harta Biserica Nasterea Sfintei Fecioare Maria si alte detalii Biserica Nasterea Sfintei Fecioare Maria.

  • Locatie: Radauti, Suceava, Romania

Biserica “Nasterea Sfintei Fecioare Maria” din Radauti este o biserica romano-catolica construita in perioada 1823-1826. Ea se afla situata pe Str. Stefan cel Mare nr. 16.

Ca urmare a numeroaselor solicitari ale comunitatii catolice din localitate, arhiepiscopul de Lemberg infiinteaza Parohia Radauti, numindu-l ca paroh pe pr. Joseph Sattfeld. Acesta este instalat oficial la 26 aprilie 1818.

Intre anii 1982-1983 s-au desfasutat activitati de reparatie generala a bisericii, efectuandu-se si modificari ale interiorului. Lucrarile de renovare continua si in anii urmatori. In ultimul deceniu al secolului al XX-lea este schimbat acoperisul din tabla cu unul nou.

In anul 2006 se reiau lucrarile de modernizare a parohiei (pavajul din curtea bisericii este schimbat, se amplaseaza o statueta a Sf. Fecioare Maria pe un soclu,

se construieste un nou altar cu o icoana in mozaic a Maicii Domnului etc.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Radauti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Nasterea Sfintei Fecioare Maria?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.