Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului din Haieu din Baile Felix, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Baile Felix, Romania precum: adresa Biserica Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului din Haieu, cum ajung la Biserica Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului din Haieu, program Biserica Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului din Haieu, preturi Biserica Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului din Haieu, poze Biserica Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului din Haieu, localizare pe harta Biserica Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului din Haieu si alte detalii Biserica Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului din Haieu.

  • Locatie: Baile Felix, Bihor, Romania

Biserica ortodoxa Adormirea Maicii Domnului din Haieu, judetul Bihor este ultimul monument al arhitecturii romanice in zona Oradiei de astazi.

Biserica a fost construita in cursul secolului al XIII-lea si este singura biserica medievala in imediata apropiere a orasului care a supravietuit in perioada ocupatiei otomane.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Baile Felix, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului din Haieu?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.