Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului din Sighetu Marmatiei, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Sighetu Marmatiei, Romania precum: adresa Biserica Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului, cum ajung la Biserica Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului, program Biserica Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului, preturi Biserica Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului, poze Biserica Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului, localizare pe harta Biserica Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului si alte detalii Biserica Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului.

  • Locatie: Sighetu Marmatiei, Maramures, Romania

Biserica Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului este asezata pe str. Dragos Voda nr. 1 din Sighetu Marmatiei, judetul Maramures.

Lacasul de cult a fost ridicat in anul 1982 si este un obiectiv turistic reprezentativ pentru oras, atat datorita arhitecturii sale cat si a vechimii.

Biserica reprezinta stilul arhitectural neo-gotic, iar pictura icoanelor din interior si a celor de pe iconostas a fost realizata de marele pictor maramuresean Traian Biltiu Dancus.

Contructia este de tip sala, avand un turn clopotnita la intrare. Deasupra accesului principal se afla o fereastra circulara, similara cu rozetele gotice.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Sighetu Marmatiei, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Sighetu Marmatiei