Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Ortodoxa Sarba Sfintii Petru si Pavel din Arad, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Arad, Romania precum: adresa Biserica Ortodoxa Sarba Sfintii Petru si Pavel, cum ajung la Biserica Ortodoxa Sarba Sfintii Petru si Pavel, program Biserica Ortodoxa Sarba Sfintii Petru si Pavel, preturi Biserica Ortodoxa Sarba Sfintii Petru si Pavel, poze Biserica Ortodoxa Sarba Sfintii Petru si Pavel, localizare pe harta Biserica Ortodoxa Sarba Sfintii Petru si Pavel si alte detalii Biserica Ortodoxa Sarba Sfintii Petru si Pavel.

  • Locatie: Arad, Arad, Romania

Biserica ortodoxa sarba Sfintii Petru si Pavel a fost construita intre anii 1698-1702 in stilul barocului timpuriu, in zona veche a Aradului, numita orasul sarbesc. Reprezinta cea mai veche cladire a Aradului. A fost restaurata in anul 1790.

Turnul bisericii, construit din placi de bronz, este realizat în stil rococo. In varful turnului se afla o cruce care a fost fixata pe un glob.

In biserica exista o colectie de carti si documente legate de prezenta sarbeasca în zona Aradului, steaguri ale breslasilor aradeni si ale granicerilor mureseni de pe vremea Imperiul Habsburgic şi cel Otoman.

Adresa: Arad, Piata Sarbeasca nr. 1


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Arad, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Ortodoxa Sarba Sfintii Petru si Pavel?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.