Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Ortodoxa Sfantul Gheorghe Streisangeorgiu din Calan, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Calan, Romania precum: adresa Biserica Ortodoxa Sfantul Gheorghe Streisangeorgiu, cum ajung la Biserica Ortodoxa Sfantul Gheorghe Streisangeorgiu, program Biserica Ortodoxa Sfantul Gheorghe Streisangeorgiu, preturi Biserica Ortodoxa Sfantul Gheorghe Streisangeorgiu, poze Biserica Ortodoxa Sfantul Gheorghe Streisangeorgiu, localizare pe harta Biserica Ortodoxa Sfantul Gheorghe Streisangeorgiu si alte detalii Biserica Ortodoxa Sfantul Gheorghe Streisangeorgiu.

  • Locatie: Calan, Hunedoara, Romania

Biserica ortodoxa Sfantul Gheorghe Streisangeorgiu se afla la marginea orasului Calan, judetul Hunedoara si este una dintre cele mai vechi constructii medievale din Transilvania si Romania cunoscute pana in prezent si pastrate in functiune.

Stilul bisericii este romanic si a fost construita in anul 1314, pe locul unei biserici de lemn datate 1130-1140. Biserica este foarte bine conservata iar pictura este extrem de valoroasa, fiind realizata in trei episoade.

Biserica ortodoxa Sfantul Gheorghe Streisangeorgiu se afla pe noua lista a monumentelor istorice.Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Calan, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Ortodoxa Sfantul Gheorghe Streisangeorgiu?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.