Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena din Cernavoda, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Cernavoda, Romania precum: adresa Biserica Ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena, cum ajung la Biserica Ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena, program Biserica Ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena, preturi Biserica Ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena, poze Biserica Ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena, localizare pe harta Biserica Ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena si alte detalii Biserica Ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena.

  • Locatie: Cernavoda, Constanta, Romania

Biserica Ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena din Cernavoda este inclusa pe lista monumentelor istorice de interes national si a fost construita intre anii 1882 – 1895.

Stilul arhitectural al bisericii este unul bizantin, in forma de cruce, in mijloc avand o cupola mare din caramida si piatra.

Pictura initiala de interior, in stil bizantin, a fost realizata de celebrul pictor Vermont dar in anul 2001 a avut loc restaurarea bisericii si astfel a fost refacuta si pictura.

Hramul bisericii este Sfintii Imparati Constantin si Elena.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Cernavoda, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.