Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Pogorarea Sfantului Duh din Ceahlau, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Ceahlau, Romania precum: adresa Biserica Pogorarea Sfantului Duh, cum ajung la Biserica Pogorarea Sfantului Duh, program Biserica Pogorarea Sfantului Duh, preturi Biserica Pogorarea Sfantului Duh, poze Biserica Pogorarea Sfantului Duh, localizare pe harta Biserica Pogorarea Sfantului Duh si alte detalii Biserica Pogorarea Sfantului Duh.

  • Locatie: Ceahlau, Neamt, Romania

Biserica Pogorarea Sfantului Duh din Ceahlau se afla in comuna Ceahlau, judetul Neamt, in cadrul Palatului Cnejilor si a fost ridicata in anul 1639 Hatmanul Gheorghe, fratele domnitorului Vasile Lupu.

Biserica este de piatra si a fost ridicata pe locul unui schit mai vechi. Turnul clopotnita este patrat, pe trei nivele si este lipit de cladirea bisericii. Stilul arhitectural este caracteristic secolului al XVII-lea.

Catapeteasma din lemn de tei aurit este de data recenta, in stil baroc. Biserica pastreaza forma originara, desi a trecut prin cateva actiune de renovare.Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Ceahlau, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Pogorarea Sfantului Duh?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.