Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Romana Unita cu Roma ‘Sfanta Cruce’ din Baia Mare, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Baia Mare, Romania precum: adresa Biserica Romana Unita cu Roma ‘Sfanta Cruce’, cum ajung la Biserica Romana Unita cu Roma ‘Sfanta Cruce’, program Biserica Romana Unita cu Roma ‘Sfanta Cruce’, preturi Biserica Romana Unita cu Roma ‘Sfanta Cruce’, poze Biserica Romana Unita cu Roma ‘Sfanta Cruce’, localizare pe harta Biserica Romana Unita cu Roma ‘Sfanta Cruce’ si alte detalii Biserica Romana Unita cu Roma ‘Sfanta Cruce’.

  • Locatie: Baia Mare, Maramures, Romania

Biserica Romana Unita cu Roma “Sfanta Cruce” este o biserica greco-catolica, care se afla in cartierul Sasar din Baia Mare. Lacasul de cult este construit in stil modern dupa planurile arhitectului Emil Costin, in perioada 1992-1994 si are hramul la 14 septembrie. Pictura din interiorul bisericii a fot realizata de pictorul Valentin Muste.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Baia Mare, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Romana Unita cu Roma 'Sfanta Cruce'?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Pensiunea Vlad
Baia Sprie, Maramures

Vezi pagina unitatii de cazare Pensiunea Vlad

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.