Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Romano Catolica din Armaseni din Harghita-Bai, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Harghita-Bai, Romania precum: adresa Biserica Romano Catolica din Armaseni, cum ajung la Biserica Romano Catolica din Armaseni, program Biserica Romano Catolica din Armaseni, preturi Biserica Romano Catolica din Armaseni, poze Biserica Romano Catolica din Armaseni, localizare pe harta Biserica Romano Catolica din Armaseni si alte detalii Biserica Romano Catolica din Armaseni.

  • Locatie: Harghita-Bai, Harghita, Romania

Biserica Romano Catolica situata in localitatea Armaseni a fost atestata documentar in anul 1583. A fost construita pe locul unei vechi biserici, din punct de vedere arhitectural apartinand stilului gotic.

Piesa de rezistenta a bisericii este o fereastra cu roseta, realizata in stil romanic, ce dateaza din seolele XI – XIII.

Alte elemente deosebite sunt: frescele de factura gotica, datand din 1455 si altarul gotic, finalizat in anul 1543 si actualmente pastrat in Muzeul National Maghiar.

A fost declarata monument istoric de interes national.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Harghita-Bai, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Romano Catolica din Armaseni?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.