Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Romano-Catolica din Elisabetin din Timisoara, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Timisoara, Romania precum: adresa Biserica Romano-Catolica din Elisabetin, cum ajung la Biserica Romano-Catolica din Elisabetin, program Biserica Romano-Catolica din Elisabetin, preturi Biserica Romano-Catolica din Elisabetin, poze Biserica Romano-Catolica din Elisabetin, localizare pe harta Biserica Romano-Catolica din Elisabetin si alte detalii Biserica Romano-Catolica din Elisabetin.

  • Locatie: Timisoara, Timis, Romania

Biserica Romano-Catolica din Elisabetin, denumita si Biserica Preasfanta Inima a lui Isus, a fost infiintata în 1919.

Constructia, in stil neogotic, a fost realizata de arhitectul Karl Salkovics si aminteste de biserica Votivkirche din Viena.

Biserica este amplasata in piata Nicolae Balcescu din cartierul Elisabetin, care in perioada interbelica a purtat denumirea de Piata Lahovary.

Edificiul are vitralii si cinci altare sculptate, opera sculptorului Ferdinand Stuflesser. Dimensiunile sale sunt: 52 m lungime și 22 m latime. Are patru turnuri, din care doua turle cu o inaltime de 57 de metri.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Timisoara, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Romano-Catolica din Elisabetin?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.