Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Romano-Catolica Evanghelistul Ioan din Satu Mare, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Satu Mare, Romania precum: adresa Biserica Romano-Catolica Evanghelistul Ioan, cum ajung la Biserica Romano-Catolica Evanghelistul Ioan, program Biserica Romano-Catolica Evanghelistul Ioan, preturi Biserica Romano-Catolica Evanghelistul Ioan, poze Biserica Romano-Catolica Evanghelistul Ioan, localizare pe harta Biserica Romano-Catolica Evanghelistul Ioan si alte detalii Biserica Romano-Catolica Evanghelistul Ioan.

  • Locatie: Satu Mare, Satu Mare, Romania

Biserica Romano-Catolica Evanghelistul Ioan (fosta Hildegarda) din Satu Mare este situata pe strada Wolfenbuttel nr. 40. Ea a fost construita in 1856, cu adaugiri intre 1902-1903.

Nava bisericii este realizata in stil clasic, iar turnul proeminent este flancat de doua turnulete decorate cu elemente neoromane si neogotice.

Aici se afla relicvariul Sfantului Francisc, cutie facuta din metale pretioase, in care se pastreaza ramasitele trupesti ale Sfantului.

Biserica a fost declarata monument istoric.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Satu Mare, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Romano-Catolica Evanghelistul Ioan?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.