Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Romano-Catolica Ghelinta din Targu Secuiesc, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Targu Secuiesc, Romania precum: adresa Biserica Romano-Catolica Ghelinta, cum ajung la Biserica Romano-Catolica Ghelinta, program Biserica Romano-Catolica Ghelinta, preturi Biserica Romano-Catolica Ghelinta, poze Biserica Romano-Catolica Ghelinta, localizare pe harta Biserica Romano-Catolica Ghelinta si alte detalii Biserica Romano-Catolica Ghelinta.

  • Locatie: Targu Secuiesc, Covasna, Romania

Biserica Romano-Catolica situata in satul Ghelinta este inclusa in patrimoniul Unesco. Lacasul de cult a fost construit in 1245 in stil romantic tarziu, in onoarea Sfantului Imre.

Picturile de interior au fost executate in 1330 si reprezinta scene din viata lui Hristos si Legenda Sfantului Ladislau. Tavanul cu casete pictate dateaza din 1628.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Targu Secuiesc, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Romano-Catolica Ghelinta?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.