Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Romano-Catolica Iosefin din Timisoara, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Timisoara, Romania precum: adresa Biserica Romano-Catolica Iosefin, cum ajung la Biserica Romano-Catolica Iosefin, program Biserica Romano-Catolica Iosefin, preturi Biserica Romano-Catolica Iosefin, poze Biserica Romano-Catolica Iosefin, localizare pe harta Biserica Romano-Catolica Iosefin si alte detalii Biserica Romano-Catolica Iosefin.

  • Locatie: Timisoara, Timis, Romania

Biserica romano-catolica din cartierul Josefin a fost construita in 1774, in stil baroc provincial. A fost grav avariata in perioada Revolutiei din 1848. In timpul lucrarilor de renovare au fost gasite doua documente despre istoria turnului in bila de la crucea turnului.

Pe altarul principal se afla o frumoasa icoana-portret a Sfintei Fecioare Maria, datand de la sfarsitul secolului al XVIII-lea.

In curtea bisericii se poate observa statuia Sfantului Ioan Nepomuk sculptata in 1723, cea mai veche statuie din piatra din oras.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Timisoara, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Romano-Catolica Iosefin?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.