Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Romano-Catolica Sfantul Anton de Padova din Campina, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Campina, Romania precum: adresa Biserica Romano-Catolica Sfantul Anton de Padova, cum ajung la Biserica Romano-Catolica Sfantul Anton de Padova, program Biserica Romano-Catolica Sfantul Anton de Padova, preturi Biserica Romano-Catolica Sfantul Anton de Padova, poze Biserica Romano-Catolica Sfantul Anton de Padova, localizare pe harta Biserica Romano-Catolica Sfantul Anton de Padova si alte detalii Biserica Romano-Catolica Sfantul Anton de Padova.

  • Locatie: Campina, Prahova, Romania

Biserica a fost sfintita in anul 1906, avandu-l drept ctitor pe ing. Anton Raky. Situata pe strada Golesti nr. 10 din localitatea prahoveana Campina, Biserica a fost inaltata sub hramul "Sfantul Anton de Padova&quot.

In data de 13 iunie, cu ocazia sarbatoririi hramului, are loc si binecuvantarea crinilor.

Biserica a fost construita in stil romanic, pe o suprafata de 212 mp, cu zidarie din piatra de la Rusciuk si Bulgaria. Constructia prezinta un pronaos, naos si presbiteriu, avand inaltimea maxima din interior de 10 m.

Are un turn cu clopot mic, de 2 tone, singurul care s-a pastrat, din cele trei, fiind acoperit cu tabla.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Campina, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Romano-Catolica Sfantul Anton de Padova?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Nu am vizitat biserica in interior ne/am oprit cateva secunde din cauza faptului ca ne-a atras atentia arhitectura diferita de cea ortodoxa.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.