Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Romano-Catolica Sfintii Petru si Pavel din Brasov, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Brasov, Romania precum: adresa Biserica Romano-Catolica Sfintii Petru si Pavel, cum ajung la Biserica Romano-Catolica Sfintii Petru si Pavel, program Biserica Romano-Catolica Sfintii Petru si Pavel, preturi Biserica Romano-Catolica Sfintii Petru si Pavel, poze Biserica Romano-Catolica Sfintii Petru si Pavel, localizare pe harta Biserica Romano-Catolica Sfintii Petru si Pavel si alte detalii Biserica Romano-Catolica Sfintii Petru si Pavel.

  • Locatie: Brasov, Brasov, Romania

Biserica Romano-Catolica de pe strada Muresenilor poarta hramul Sfintilor Arhangheli Mihail, Gabriel si Rafael. Edificiul de cult in stil baroc a fost construit cu suportul financiar direct al imparatesei Mariei Theresia, de catre arhitectul Iosif Carol Lamasch, intre anii 1776-1782.

Anterior, pe acelasi loc se afla o capela a manastirii dominicane construita in stil gotic, care era orientata pe directia est-vest, invers decat biserica baroca. Planul bisericii este rectangular de tip sala, terminat cu un cor octogonal cu ferestrele gotice. Aceasta biserica romano-catolica constituie cel mai reprezentativ edificiu baroc din Cetatea Brasovului.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Brasov, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Romano-Catolica Sfintii Petru si Pavel?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Residence Ambient
Brasov, Brasov

Vezi pagina unitatii de cazare Residence Ambient

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.