Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Romano Catolica Veche din Ditrau din Remetea, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Remetea, Romania precum: adresa Biserica Romano Catolica Veche din Ditrau, cum ajung la Biserica Romano Catolica Veche din Ditrau, program Biserica Romano Catolica Veche din Ditrau, preturi Biserica Romano Catolica Veche din Ditrau, poze Biserica Romano Catolica Veche din Ditrau, localizare pe harta Biserica Romano Catolica Veche din Ditrau si alte detalii Biserica Romano Catolica Veche din Ditrau.

  • Locatie: Remetea, Harghita, Romania

Biserica Romano Catolica veche din Ditrau este situata pe strada Libertatii, nr. 27, in centrul localitatii. Este o constructie de tipul biserica – cetate, portiuni din zidul exterior vazandu-se si in prezent.

Lacasul de cult a fost construit in stil gotic intre anii 1546 – 1557 si poarta hramul “Sfanta Ecaterina”. De-a lungul timpului a fost reconstruita de mai multe ori: 1747, la inceputul secolului XX si in anul 1996.

In usa de la intrare inca se pastreaza urme ale decorului gotic initial. Interiorul este decorat in stil baroc. In cadrul bisericii poate fi admirat un tablou datat in anul 1600 – facea parte din altarul original.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Remetea, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Romano Catolica Veche din Ditrau?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.