Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sacro Cuore din Pescara, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Pescara, Italia precum: adresa Biserica Sacro Cuore, cum ajung la Biserica Sacro Cuore, program Biserica Sacro Cuore, preturi Biserica Sacro Cuore, poze Biserica Sacro Cuore, localizare pe harta Biserica Sacro Cuore si alte detalii Biserica Sacro Cuore.

  • Locatie: Pescara, Abruzzo, Italia

Biserica Sacro Cuore este o mica bijuterie arhitecturala construita in centrul orasului Pescara, pe Corso Umberto I. Constructia sa a avut loc in primii ani ai secolului al 20-lea, pe locul bisericutei Sfanta Ana, si a fost sfintita in anul 1910. Biserica este construita in stil neo-gotic cu o fereastra mare in stil rozeta pe fatada principala, deasupra portalului.

Portalul este impodobit cu mozaic de aur si incadrat de o parte si de alta de un grup de patru coloane corintice cu capiteluri. Pe aripile laterale, biserica are doua ferestre alungite, incadrate cu arcuri ascutite. Frontonul triunghiular strajuit de doua coloane si pe partea stanga si pe cea dreapta se termina lateral cu doua turle care incununeaza coloanele. Interiorul bisericii este impartit in trei nave separate prin arcade, iluminate natural prin ferestre cu vitralii.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Pescara, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sacro Cuore?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Biserica are o fatada interesanta strajuita de clopotnita si turnulete.Medalionul de deasupra portalului o face pretioasa,Ferestrele cu vitralii asigura iluminatul natural al interiorului impartit in trei nave.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 5 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.