Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica San Giorgio din Salerno, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Salerno, Italia precum: adresa Biserica San Giorgio, cum ajung la Biserica San Giorgio, program Biserica San Giorgio, preturi Biserica San Giorgio, poze Biserica San Giorgio, localizare pe harta Biserica San Giorgio si alte detalii Biserica San Giorgio.

  • Locatie: Salerno, Campania, Italia

Biserica San Giorgio este cea mai frumoasa biserica baroca existenta in Salerno, bogata in fresce de cea mai inalta calitate.

In anul 1711 manastirea a fost extinsa cu un nou proiect elaborat de Ferdinando Sanfelice, cel mai faimos arhitect napolitan din prima jumatate a secolului al XVIII-lea. Interiorul este bogat decorat cu picturi murale si picturi pe panza.

Printre alte picturi in biserica se gasesc: Fecioara si Pruncul cu Sfintii, martiriului Sfantului Gheorghe care dateaza primele decenii ale secolului al XVII-lea, trei picturi reprezentand Sf. Gregorio Magno, Sfanta familie cu Sf. Ioan, viziunea Sfantului Nicolae din Bari din anul 1669, opere de arta executate de Giacinto de Populi, Arhanghelul Mihail, de Francesco Solimena si unele panze portretizand Virtutile, de Paolo de Matteis, datand din secolul al XVIII-lea. De o valoare deosebita este altarul din marmura, cu basoreliefuri si sculpturi.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Salerno, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica San Giorgio?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.