Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica San Pancrazio din Conca dei Marini, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Conca dei Marini, Italia precum: adresa Biserica San Pancrazio, cum ajung la Biserica San Pancrazio, program Biserica San Pancrazio, preturi Biserica San Pancrazio, poze Biserica San Pancrazio, localizare pe harta Biserica San Pancrazio si alte detalii Biserica San Pancrazio.

  • Locatie: Conca dei Marini, Coasta Amalfi, Italia

Biserica San Pancrazio din Conca Dei Marini este inconjurata de o livada de maslini si este inchinata tanarului martir din timpul persecutiei lui Diocletian, in anul 303 d. C. Cel mai vechi document istoric care o mentioneaza este un document fondator care dateaza din anul 1370. Configuratia interna actuala a cladirii dateaza din anul 1762.

Biserica are trei nave care se incheie cu trei abside semicirculare. Altarul principal, este lucrat de artistul napolitan Baldassare di Lucca, in secolul al XVI-lea. In interior biserica este formata din trei nave si trei abside. Culoarele au bolti in cruce si au trei capele mici la capete.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Conca dei Marini, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica San Pancrazio?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Conca dei Marini