Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Santa Maria del Soccorso din Capri, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Capri, Italia precum: adresa Biserica Santa Maria del Soccorso, cum ajung la Biserica Santa Maria del Soccorso, program Biserica Santa Maria del Soccorso, preturi Biserica Santa Maria del Soccorso, poze Biserica Santa Maria del Soccorso, localizare pe harta Biserica Santa Maria del Soccorso si alte detalii Biserica Santa Maria del Soccorso.

  • Locatie: Capri, Italia

Biserica Santa Maria del Soccorso, simpla din punct de vedere arhitectural, se afla langa ruinele Vilei Jovis si are in formele sale elemente distincte ale caselor din Capri. Ea are un altar ridicat al Fecioarei, o frumoasa pictura pe panza si un confesional. Sacristia a fost anterior locuinta pustnicului, in grija caruia a fost lasata biserica. Pe locul unde, odinioara se afla vila imperiala Belvedere, a fost construita o statuie de bronz a Fecioarei Maria.
In ziua Nasterii Sf Maria aici au loc festivitati si servicii religioase.

Cum se ajunge acolo: De la Piazza Umberto I, pe strazile Via Longano, Via Sopramonte, Via Croce, Via Tiberio si Via A. Maiuri sau de la Piazza Umberto I, pe strazile Via Le Botteghe, Via Fuorlovado, Via Croce si Via Tiberio A. Maiuri (45 min).


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Capri, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Santa Maria del Soccorso?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Capri