Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Santa Maria di Grado din Conca dei Marini, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Conca dei Marini, Italia precum: adresa Biserica Santa Maria di Grado, cum ajung la Biserica Santa Maria di Grado, program Biserica Santa Maria di Grado, preturi Biserica Santa Maria di Grado, poze Biserica Santa Maria di Grado, localizare pe harta Biserica Santa Maria di Grado si alte detalii Biserica Santa Maria di Grado.

  • Locatie: Conca dei Marini, Coasta Amalfi, Italia

Biserica Santa Maria di Grado dateaza din secolul al IX-lea, a fost distrusa de un cataclism si reconstruita in secolul urmator. Biserica a fost marita si infrumusetata in stil baroc tipic, tarziu in perioada de glorie a conservatorului (manastire) adiacent, dedicat Sf. Roza din Lima.

Biserica este construita cu o singura nava, acoperita cu o bolta semicilindrica cu lunete, in timp ce presbiteriul este incoronat cu o cupola de teracota. Pe fiecare parte exista trei capele. Pe dreapta sunt dedicate Fecioarei Neprihanitei Zamisliri si Sfantei Lucia, Pietà si Santa Rosa. Cele de pe partea stanga sunt dedicate Fecioarei Carmel, Sf. Nicolae si Sfantei Fecioara a Rozariului, grup de sfinti care fac parte din ordinul Dominicanilor.

Primele patru altare sunt din lemn. Altarul principal din lemn aurit al presbiteriului a fost pierdut ori furat si inlocuit cu un altul de marmura in anul 1858. O poarta surmontata de un altar introduce vizitatorul intr-o curte lunga si ingusta inconjurata de un zid construit in secolul al XVIII-lea pentru a proteja incinta. Intrare este flancata de doua camere; cea din stanga era vechiul confesional al maicilor, un spatiu minuscul, cu un gratar, unde preotul era asezat astfel incat maicile invizibile din interiorul conservatorului sa primeasca taina spovedaniei. Cealalta este o camera mica, care se afla la etajul inferior al turnului clopotnita. Turnul de clopot este similar cu cel al Catedralei Amalfi.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Conca dei Marini, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Santa Maria di Grado?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Conca dei Marini