Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Santissima Annunziata din Livorno, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Livorno, Italia precum: adresa Biserica Santissima Annunziata, cum ajung la Biserica Santissima Annunziata, program Biserica Santissima Annunziata, preturi Biserica Santissima Annunziata, poze Biserica Santissima Annunziata, localizare pe harta Biserica Santissima Annunziata si alte detalii Biserica Santissima Annunziata.

  • Locatie: Livorno, Toscana, Italia

Biserica Santissima Annunziata din Livorno se mai numeste si biserica greaca. Biserica a fost construita in anul 1606, dupa proiectul semnat de catre Alessandro Pieroni. Fatada a fost proiectata de Giovanni Baratta, in secolul al 18-lea. In aceeasi perioada a fost casetat plafonul. Sertarele din centru au fost imbogatite cu pictura Bunei Vestiri de Giovanni Domenico Ferretti. Doua statui, care intruchipeaza Nevinovatia si Blandetea, impodobesc fatada eleganta, fiind opere ale sculptorului Andrea Vacca. Portalul are un fronton triunghiular si este flancat de doua coloane toscane, care incadreaza in centrul fatadei o ferestra dreptunghiulara cu vitralii. Interiorul lacasului de cult, precedat de un vestibul, este o incapere dreptunghiulara simpla. Iconostasul este remarcabil – o structura de lemn din secolul al 17-lea, pe care sunt amplasate icoane.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Livorno, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Santissima Annunziata?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.