Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sao Francisco din Porto, Portugalia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Porto, Portugalia precum: adresa Biserica Sao Francisco, cum ajung la Biserica Sao Francisco, program Biserica Sao Francisco, preturi Biserica Sao Francisco, poze Biserica Sao Francisco, localizare pe harta Biserica Sao Francisco si alte detalii Biserica Sao Francisco.

  • Locatie: Porto, Norte, Portugalia
  • Adresa: Rua Infante Dom Henrique Ribeira
  • Telefon: 222 062 100
  • Pret: adult/student €3/2.50
  • Program: 9am-6pm

Ceea ce de la exterior pare a fi o constructie obisnuita din secolul 14, in stil gotic si baroc, are cel mai fabulos interior din intreg orasul si se numara, categoric, printre cele mai opulente biserici din Europa.

Decoratiunile, cu precadere din perioada baroca a secolelor 17 si 18, fac dovada belsugului, fiind aplicate pe foita de aur si impodobind stalpii si coloanele edificiului: heruvimi, plante si animale in stralucirea aurului – capodopera ´Copacul lui Isaia” dateaza de la 1718.

Putinele locuri ce nu sunt acoperite in aur (se spune ca aici s-ar afla in jur de 400 de kg din pretiosul metal), cum ar fi arcadele prelungi in stil gotic, sunt lucrate in marmura. Catacombele din subteran gazduiesc si ele un muzeu in sine, unde se gasesc artefactele vechii manastiri construite pe acest loc. In racoarea de sub pivnita, mii si mii de oseminte asteapta Judecata de Apoi. Slujbele nu mai sunt oficiate aici, insa nu de putine ori biserica Sao Francisco rasuna armonios cu ocazia sustinerii unui concert de muzica clasica. Daca doriti sa vizitati o biserica din Porto, trebuie sa fie aceasta.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Porto, Portugalia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sao Francisco?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.