Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sao Roque din Lisabona, Portugalia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Lisabona, Portugalia precum: adresa Biserica Sao Roque, cum ajung la Biserica Sao Roque, program Biserica Sao Roque, preturi Biserica Sao Roque, poze Biserica Sao Roque, localizare pe harta Biserica Sao Roque si alte detalii Biserica Sao Roque.

  • Locatie: Lisabona, Portugalia
  • Adresa: Largo Trindade Coelho
  • Transport - metrou: Baixa-Chiado
  • Telefon: 213 235 381
  • Pret: intrarea libera
  • Program: 8.30am-5pm

Biserica Sao Roque, cu cea mai simpla fatada din Lisabona, are una dintre cele mai bogate interioare si gazduieste cele mai scumpe capele din lume. Fiecare dintre capele este o capodopera a artei baroce.

Proiectata in Roma, folosind materiale dintre cele mai costisitoare disponibile, inclusiv fildes, agat, porfir, Lapis lazuli, aur si argint, a fost binecuvantata de Papa si transportata la Lisabona, in anul 1747. Capela cea mai scumpa din lume este decorata cu mozaicuri extraordinar de detaliate si tavanul pictat cu scene din Apocalipsa. Astazi aceasta capela este considerata o capodopera a artei europene.

Langa biserica se gaseste un muzeu de Arta Sacra, care contine picturi portugheze din secolul al 16-lea (inclusiv una a Catherinei de Austria si alta a ceremoniei de nunta a regelui Manuel I), o expozitie de vesminte si o colectie impresionanta de argint in stil baroc.

In urma unei renovari inceputa in anul 2006, muzeul a fost redeschis in decembrie 2008 cu piese suplimentare si spatiul expozitional extins, un magazin de cadouri si o cantina.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Lisabona, Portugalia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sao Roque?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.