Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sarba din Liubcova din Berzasca, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Berzasca, Romania precum: adresa Biserica Sarba din Liubcova, cum ajung la Biserica Sarba din Liubcova, program Biserica Sarba din Liubcova, preturi Biserica Sarba din Liubcova, poze Biserica Sarba din Liubcova, localizare pe harta Biserica Sarba din Liubcova si alte detalii Biserica Sarba din Liubcova.

  • Locatie: Berzasca, Caras-Severin, Romania

Biserica sarba din Liubcova (comuna Berzeasca) cu hramul Inaltarea Domnului a fost terminata in anul 1794. Interiorul bisericii a fost pictat in 1821 de catre Arsenie Iacsici.

A fost restaurata in 1904 si in 1951. Biserica mai pastreaza cateva icoane praznicare, dar si unele de pe vechiul iconostas datand din secolul XVIII. Stranele si tronurile sfantului lacas au fost realizate de catre sculptorul Ioan Cotarla (1904), iar usile imparatesti de catre Luca si Sava Lazarevici.

In biserica se pastreaza in jur de 20 de carti vechi religioase, datand din secolul XVIII. In localitate a existat si o alta biserica mai veche de lemn.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Berzasca, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sarba din Liubcova?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.