Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Schimbarea la Fata din Sovata, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Sovata, Romania precum: adresa Biserica Schimbarea la Fata, cum ajung la Biserica Schimbarea la Fata, program Biserica Schimbarea la Fata, preturi Biserica Schimbarea la Fata, poze Biserica Schimbarea la Fata, localizare pe harta Biserica Schimbarea la Fata si alte detalii Biserica Schimbarea la Fata.

  • Locatie: Sovata, Mures, Romania

De pe itinerarul turistilor aflati in vacanta la Sovata nu trebuie sa lipseasca vizitele la Biserica Schimbarea la fata si bisericile catolice din Odorheiul Secuiesc si la Muntele de Sare, inedit prin vegetatia crescuta chiar prin muntele de sare.

Biserica cu hramul Schimbarea la fata este o biserica din lemn, construita intre anii 1931-1932. Interiorul a fost pictat in tehnica tempera in vara anului 1934. Cele mai reprezentative picturi sunt Iisus la doisprezece ani in templu, intrarea in Ierusalim, Iisus la fantana lui Iacov.

Iconostasul este sculptat in lemn de tei, iar la intrare, in partea exterioara este pictata icoana cu hramul bisericii Schimbarea la fata.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Sovata, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Schimbarea la Fata?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.