Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sf Andrei si Sf Petru cel Batran din Zadar, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Zadar, Croatia precum: adresa Biserica Sf Andrei si Sf Petru cel Batran, cum ajung la Biserica Sf Andrei si Sf Petru cel Batran, program Biserica Sf Andrei si Sf Petru cel Batran, preturi Biserica Sf Andrei si Sf Petru cel Batran, poze Biserica Sf Andrei si Sf Petru cel Batran, localizare pe harta Biserica Sf Andrei si Sf Petru cel Batran si alte detalii Biserica Sf Andrei si Sf Petru cel Batran.

  • Locatie: Zadar, Croatia

Biserica Sfantul Andrei si Sfantul Petru cel Batran este situata pe coltul strazii Dalmatinskog Sabora cu strada Hrvoja Vukčića Hrvatinića, din orasul croat Zadar. Lacasul de cult este o biserica cu un singur naos, o fatada simpla din secolul 17 si fresce romanico-bizantine care dateaza de la sfarsitul secolului al 12-lea. Peretele lateral de sud si absida au fost construite in secolul al 5-lea. Interiorul bisericii este folosit ca spatiu expozitional.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Zadar, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sf Andrei si Sf Petru cel Batran?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.