Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sf Anton din Istanbul, Turcia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Istanbul, Turcia precum: adresa Biserica Sf Anton, cum ajung la Biserica Sf Anton, program Biserica Sf Anton, preturi Biserica Sf Anton, poze Biserica Sf Anton, localizare pe harta Biserica Sf Anton si alte detalii Biserica Sf Anton.

  • Locatie: Istanbul, Turcia

Biserica Sf Anton din Istanbul este situata pe Strada Istiklal din cartierul Beyoğlu. Constructia sa a inceput la 23 august 1906 si a fost finalizata si deschisa pentru servicii religioase in anul 1912. Biserica a fost construita dupa planurile arhitectului Giulio Mongeri, care s-a nascut in Istanbul. Biserica este de rit catolic, are hramul Sf Anton si a fost construita in stil neogotic, sub forma de cruce latina, de dimensiunile 20mx25m. Peretii interiori ai bisericii au fost acoperiti cu mozaic pana la nivelul intai iar fatada exterioara a cladirii este facuta din caramida rosie. Latimea fatadei dinspre strada Istiklal este de aproximativ 38 metri. Biserica Sfantul Anton este una dintre cele mai mari biserici catolice din Istanbul, exemplu de toleranta religioasa si foarte cautata de credinciosi.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Istanbul, Turcia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sf Anton?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.