Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sf Anton din Korcula, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Korcula, Croatia precum: adresa Biserica Sf Anton, cum ajung la Biserica Sf Anton, program Biserica Sf Anton, preturi Biserica Sf Anton, poze Biserica Sf Anton, localizare pe harta Biserica Sf Anton si alte detalii Biserica Sf Anton.

  • Locatie: Korcula, Korcula, Croatia

Biserica cu hramul Sf Anton de Padova din Korcula a fost construita in afara orasului, pe un deal numit Glavica. Aici, chiar si in secolul al 14-lea, exista o biserica cu hramul Sf Antonie si, langa ea, un schit. La sfarsitul secolului al 17-lea, episcopul de Korcula, Nikola Spanic, a reinnoit biserica prin adaugarea unui portal si ferestre in stil baroc si si-a exprimat dorinta de a fi inmormantat aici. Apoi a construit o scara de piatra cu 102 trepte care urca la biserica, alaturi de care au fost plantati chiparosi.

In partea de sus a scarilor exista un portal simplu de piatra, cu un arc surmontat cu emblema familiei Spanic. In fata bisericii se afla o curte mica pavata. Langa biserica exista o casa modesta cu un etaj, recent renovata, pe care exista doua basoreliefuri: unul gotic, cu imaginea pustinicului Sf. Antonie si unul stil baroc, cu imaginea Sf. Anton de Padova.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Korcula, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sf Anton?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.