Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sf. Apolonia din Salerno, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Salerno, Italia precum: adresa Biserica Sf. Apolonia, cum ajung la Biserica Sf. Apolonia, program Biserica Sf. Apolonia, preturi Biserica Sf. Apolonia, poze Biserica Sf. Apolonia, localizare pe harta Biserica Sf. Apolonia si alte detalii Biserica Sf. Apolonia.

  • Locatie: Salerno, Campania, Italia

Biserica Sf. Apolonia este un loc de cult catolic din Salerno. Este situata in districtul Sf. Benedict si este desacralizata. Bolta fostului lacas de cult este pictata in frescele manieriste tarzii din secolele XVI-XVII.

Portalul de la intrare este incununat cu un arc cu structura in ghips care impreuna cu altarul principal dateaza din anul 1736, data mentionata intr-o placa pentru binecuvantarea celor doua altare laterale care reprezinta Invierea, Inaltarea lui Isus, Rusaliile executate de artisti necunoscuti.

De origine veche (secolul XI), in ultima vreme, biserica a fost inchinata Sf. Martin de la Palma (martiriu), inainte de a fi distrusa de cutremurul din anul 1980. Restaurata in anul 1994, biserica serveste ca o sala publica pentru activitati culturale.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Salerno, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sf. Apolonia?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.