Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sf. Ioan Botezătorul-Pontone din Scala, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Scala, Italia precum: adresa Biserica Sf. Ioan Botezătorul-Pontone, cum ajung la Biserica Sf. Ioan Botezătorul-Pontone, program Biserica Sf. Ioan Botezătorul-Pontone, preturi Biserica Sf. Ioan Botezătorul-Pontone, poze Biserica Sf. Ioan Botezătorul-Pontone, localizare pe harta Biserica Sf. Ioan Botezătorul-Pontone si alte detalii Biserica Sf. Ioan Botezătorul-Pontone.

  • Locatie: Scala, Coasta Amalfi, Italia

Biserica Sf. Ioan Botezatorul din catunul Pontone din Scala, se afla in centrul comercial al localitatii. Aceasta biserica dateaza din secolul XII, si a fost remodelata de mai multe ori de-a lungul secolelor.
Cladirea romanica originala este arcada agatata pe compartimentul de intrare, care a avut in medalion o fresca veche.

Interiorul bisericii a fost decorat cu fresce de Giovanni Antonio Cristiano, in prima parte a anului 1700, care din pacate au fost distruse. Altarul este impodobit cu o arcada in lemn aurit, fresce cu viata Sf. Ioan si o statuie din lemn maiestuoasa a sfantului. De asemenea, numeroase picturi din diferite perioade (incepand din anul 1500 ) pot fi admirate in aceasta biserica.

Turnul de clopot are trei etaje, doua in forma de patrat cu ferestre cu sprosuri, al treilea, octogonal, cu ferestre cu sprosuri si acoperit de un mic dom cu arcade segmentate ale tamburului.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Scala, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sf. Ioan Botezătorul-Pontone?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.