Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sf Iosif si Leopold din Cecina, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Cecina, Italia precum: adresa Biserica Sf Iosif si Leopold, cum ajung la Biserica Sf Iosif si Leopold, program Biserica Sf Iosif si Leopold, preturi Biserica Sf Iosif si Leopold, poze Biserica Sf Iosif si Leopold, localizare pe harta Biserica Sf Iosif si Leopold si alte detalii Biserica Sf Iosif si Leopold.

  • Locatie: Cecina, Toscana, Italia

Biserica Sfintilor Iosif si Leopold se afla in Piata Domului din Cecina. Biserica a fost construita in forma dreptunghiulara si fara podoabe, la comanda Marelui Duce Leopold al II-lea in anul 1851 si sfintita in anul 1853. Intre anii 1879-1901, bisericii i se adauga doua capele laterale.

Biserica Sfintilor Iosif si Leopold a fost restaurata la inceputul secolului al 20-lea, atunci cand au fost decorate fatadele, iar interiorul a fost impodobit cu o fresca in absida. Dupa Al Doilea Razboi Mondial s-au montat vitralii noi la ferestre si s-au mutat altarele din naos in capelele laterale. Interiorul este decorat cu o statuie a Sf. Iosif, donata de credinciosi in anul 1856.

In anul 1859, Marea Ducesa Antoinette doneaza bisericii un tablou al ‘Rastignirii’, realizat de Vicenzo Empoli Lami. Intre anii 1902-1945, parohia a fost detinuta de Monseniorul Angelo Gennai, care a infrumusetat biserica la exterior, cu o fatada neoclasica si o statuie mare a Sf Iosif iar la interior, absida a fost decorata cu o fresca.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Cecina, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sf Iosif si Leopold?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Aici,turistii ,cauta linistea si racoarea dupa arsita de afara,ocrotiti de Sf.Iosif,la ceas de ruga,intr un decor interior simplu.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 5 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.