Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sf Jakov din Opatija, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Opatija, Croatia precum: adresa Biserica Sf Jakov, cum ajung la Biserica Sf Jakov, program Biserica Sf Jakov, preturi Biserica Sf Jakov, poze Biserica Sf Jakov, localizare pe harta Biserica Sf Jakov si alte detalii Biserica Sf Jakov.

  • Locatie: Opatija, Primorsko-Goranska zupanija, Croatia

Biserica Sf Jakov din Opatija a fost construita pe bazele unei manastiri benedictine, mentionata pentru prima data in anul 1439. In partea stanga, langa biserica, se afla manastirea cu o fantana cu apa potabila in mijloc. Intre biserica si manastire se afla clopotnita construita din piatra. Doua inscriptii in piatra de pe fatada, una pe pragul de sus al portalului din 1506 si o alta peste tronsonul de la 1793, atesta extinderi are lacasului de cult, iar ultima extindere majora a fost in 1937.

Manastirea si biserica au fost conduse de-a lungul timpului de catre benedictini, augustinieni, iezuiti. Biserica Sf. Iacob este un simbol al urbei, in jurul sau construindu-se cele mai importante cladiri ale orasului. Biserica este decorata cu o replica a reliefului ‘Pieta’, executat de celebrul sculptor croat Ivan Mestrovic, reprezentand moartea lui Hristos, cu Maria, mama Lui si Maria Magdalena.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Opatija, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sf Jakov?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.