Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sf Maria a Ingerilor din Porec, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Porec, Croatia precum: adresa Biserica Sf Maria a Ingerilor, cum ajung la Biserica Sf Maria a Ingerilor, program Biserica Sf Maria a Ingerilor, preturi Biserica Sf Maria a Ingerilor, poze Biserica Sf Maria a Ingerilor, localizare pe harta Biserica Sf Maria a Ingerilor si alte detalii Biserica Sf Maria a Ingerilor.

  • Locatie: Porec, Istria, Croatia

Biserica Sf Maria a Ingerilor se afla situata in Piata Libertatii din Porec si a fost construita pe locul unei biserici mai vechi. Piatra de temelie a bisericii actuale a Ordinului Dominicanilor a fost pusa la data de 8 septembrie 1747, dupa planurile arhitectului venetian Giorgio Massari (1687-1766). Noua biserica Dominicana a fost construita cu materiale din demolarea bisericii Sf. Sebastian in anul 1760. Biserica se afla in afara zidurilor medievale din Porec.

Biserica a fost construita intre anii 1747-1770 in stil neoclasic, cu un turn clopotnita inalt de 21m. La constructia sa au lucrat arhitectii Angelo degli Oddi, Gaspare Negri, Giorgio Massari. Biserica din Porec reproduce Biserica Dominicana a Iezuitilor (Santa Maria del Rosario) din Venetia, construita de Giorgio Massari in perioada 1726-1735.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Porec, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sf Maria a Ingerilor?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.