Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sf. Mihail Arhanghelul din Atrani, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Atrani, Italia precum: adresa Biserica Sf. Mihail Arhanghelul, cum ajung la Biserica Sf. Mihail Arhanghelul, program Biserica Sf. Mihail Arhanghelul, preturi Biserica Sf. Mihail Arhanghelul, poze Biserica Sf. Mihail Arhanghelul, localizare pe harta Biserica Sf. Mihail Arhanghelul si alte detalii Biserica Sf. Mihail Arhanghelul.

  • Locatie: Atrani, Coasta Amalfi, Italia

Biserica Sf. Mihail Arhanghelul ( “Camposantino”) din Atrani este numita San Michele din afara zidurilor, deoarece este situata in afara zidurilor vechi ale orasului, in apropiere de Poarta de Nord, la granita cu Ravello.

A fost construita intre secolele al XI-lea si al XII-lea Acesta poate fi accesata prin intermediul unei scari in varful caruia este plasata turla, care trece pe sub strada pietonala. Interiorul bisericii este trapezoidal, arata peretii oblici ai stancii, ocupata in lungime de morminte. De fapt, biserica a fost folosita ca un cimitir (pana in anul 1927) si a fost o adevarata groapa comuna in timpul ciumei din anul 1656.

Pe altarul in stil baroc, este situata o Cretella, pictura datata din anul 1930, ilustrand Sfantul razboinic Mihail. In partea stanga a altarului, o scara interioara duce la o capela mica, foarte asemanatoare cu a treia capela din abatia Santa Maria Oleari (Maiori).


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Atrani, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sf. Mihail Arhanghelul?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.