Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sf. Mihail Arhanghelul din Furore, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Furore, Italia precum: adresa Biserica Sf. Mihail Arhanghelul, cum ajung la Biserica Sf. Mihail Arhanghelul, program Biserica Sf. Mihail Arhanghelul, preturi Biserica Sf. Mihail Arhanghelul, poze Biserica Sf. Mihail Arhanghelul, localizare pe harta Biserica Sf. Mihail Arhanghelul si alte detalii Biserica Sf. Mihail Arhanghelul.

  • Locatie: Furore, Coasta Amalfi, Italia

Biserica Sf. Mihail Arhanghelul din Furore este construita in stil baroc cu trei nave, separate prin arcade sprijinite pe coloane, fara baze si capiteluri. Nava centrala este acoperita de un tavan plat. Pe peretii laterali sunt ferestre traforate de marcaj clar din secolul al 18-lea; peretele din spate al cladirii are trei abside.

Turnul clopotnita, care precede biserica, este decorat cu ferestre cu sprosuri pe fiecare parte si se termina cu un mic dom. Biserica este deschisa duminica de la ora 11.00 si sambata dupa-amiaza.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Furore, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sf. Mihail Arhanghelul?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.