Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sf Mihail din Korcula, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Korcula, Croatia precum: adresa Biserica Sf Mihail, cum ajung la Biserica Sf Mihail, program Biserica Sf Mihail, preturi Biserica Sf Mihail, poze Biserica Sf Mihail, localizare pe harta Biserica Sf Mihail si alte detalii Biserica Sf Mihail.

  • Locatie: Korcula, Korcula, Croatia

Biserica Sf Mihail din Korcula este situata in Piata Sf Anton si Stefan Radic, vis a vis de Primarie. Lacasul de cult a fost mentionat pentru prima data in documente in anul 1408 si a fost restaurat in anul 1615, atunci cand i s-a dat un aspect baroc. Pe altarul ridicat din marmura, in stil baroc, este amplasat tabloul Fecioarei Maria a Consolarii a artistului venetian Domenico Maggiotti, din secolul al 18-lea. Pe peretele de nord a fost plasat un amvon renascentist sculptat cu maiestrie. Altarele si obiectele sacre apartinand bisericii au o mare valoare istorico-culturala.

La inceputul secolului al 19-lea, in partea de sud a bisericii a fost adaugata capela Fecioarei Maria a consolarii, cu statuia de lemn. Biserica Sf Mihail, care a fost restaurata de mai multe ori, a fost construita la inceputul secolului al 15-lea. De asemenea, este sediul celei mai tinere Fratii a Fecioarei consolarii, din anul 1603. Biserica este conectata cu locatia Fratiei prin doua poduri mici de piatra care duc vis a vis catre aceasta.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Korcula, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sf Mihail?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.