Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sf Mina din Slobozia, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Slobozia, Romania precum: adresa Biserica Sf Mina, cum ajung la Biserica Sf Mina, program Biserica Sf Mina, preturi Biserica Sf Mina, poze Biserica Sf Mina, localizare pe harta Biserica Sf Mina si alte detalii Biserica Sf Mina.

  • Locatie: Slobozia, Ialomita, Romania

Biserica–paraclis episcopal cu hramul Sf Mare Mucenic Mina este amplasata in incinta Centrului Eparhial al Sloboziei si Calarasilor, din Strada Episcopiei, municipiul Slobozia. Biserica a fost sfintinta (tarnosita) la data de 23 august 2013. Lacasul de cult este construit din lemn in stil maramuresean, in plan dreptunghiular, cu absida decrosata (mai ingust decat latimea naosului), cu acoperis cu doua ape din sindrila si turn clopotnita inalt peste pronaos. Fatadele sunt din blani de lemn. Interiorul este compartimentat in Altar, naos, pronaos, pridvor. Catapeteasma din lemn sculptat este inalta pana la tavan.Peretii interiori sunt pictati cu sfinti si scene biblice.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Slobozia, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sf Mina?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.