Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sf Nicolae din Rijeka, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rijeka, Croatia precum: adresa Biserica Sf Nicolae, cum ajung la Biserica Sf Nicolae, program Biserica Sf Nicolae, preturi Biserica Sf Nicolae, poze Biserica Sf Nicolae, localizare pe harta Biserica Sf Nicolae si alte detalii Biserica Sf Nicolae.

  • Locatie: Rijeka, Primorsko-Goranska zupanija, Croatia

Biserica Ortodoxa Sarba Sf Nicolae se afla pe strada Ignazjia Henček, la malul Marii Adriatice. Biserica a fost construita in anul 1790 dupa proiectul arhitectului din Rijeka, Ignazjia Henček. Constructia sa a fost finantata de catre o colonie mica, dar foarte bogata, de sarbi, cunoscuta sub numele de ‘oamenii din Sarajevo’. Acest grup a constat din 16 familii care s-au stabilit in Rijeka in anul 1768. Ei s-au folosit de privilegiul imperial care le-a acordat libertatea de a organiza servicii ortodoxe intr-o biserica a lor. La exterior biserica este construita in stil baroc tarziu si nu lasa sa se vada carui cult apartine. Biserica este decorata la interior cu icoane aduse din Bosnia si Voivodina.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rijeka, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sf Nicolae?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.