Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sf Petru din Korcula, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Korcula, Croatia precum: adresa Biserica Sf Petru, cum ajung la Biserica Sf Petru, program Biserica Sf Petru, preturi Biserica Sf Petru, poze Biserica Sf Petru, localizare pe harta Biserica Sf Petru si alte detalii Biserica Sf Petru.

  • Locatie: Korcula, Korcula, Croatia

Biserica Sf Petru din Korcula este construita in stil gotic, datand din secolul al 14-lea si se afla in piata mica (Pijaceta) din partea de nord a Catedralei Sf Marcu. Pe fatada portalului sau se afla un basorelef al Sf Petru, executat de Bonino din Milano. La interior, biserica este acoperita cu un plafon cu grinzi. Treisprezece statui baroce din lemn ale Apostolilor si Evanghelistilor sunt afisate pe console, de-a lungul peretilor. Statuia lui Sf Petru se afla pe altar. Aceste piese au fost create de un artist necunoscut din Venetia, in secolul al 18-lea. Podeaua bisericii este acoperita cu pietre funerare vechi.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Korcula, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sf Petru?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.