Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sf Toma din Rovinj, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Rovinj, Croatia precum: adresa Biserica Sf Toma, cum ajung la Biserica Sf Toma, program Biserica Sf Toma, preturi Biserica Sf Toma, poze Biserica Sf Toma, localizare pe harta Biserica Sf Toma si alte detalii Biserica Sf Toma.

  • Locatie: Rovinj, Istria, Croatia

Aceasta biserica este situata la 4 km de Rovinj, chiar langa vechea cale ferata Rovinj-Kanfanar. Lacasul de cult a fostc onstruit la sfarsitul secolului al 8-lea, sub forma de cruce, in stil pre-romanic, cu clopotnita adaugata ulterior pe partea de nord. In secolul al 16-lea, lucrari de constructie radicale s-au efectuat la biserica, schimband complet forma sa originala. Arcadele laterale au fost inchise, astfel a devenit o cladire cu un singur naos. Partea de vest a cladirii a fost scurtata in mod semnificativ si o noua fatada cu doua ferestre dreptunghiulare a fost construita. Biserica Sf. Toma este un exemplu frumos de arhitectura sacrala din timpul erei Caroliniene in Istria.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Rovinj, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sf Toma?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.