Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sfântul Anton de Padova din Conca dei Marini, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Conca dei Marini, Italia precum: adresa Biserica Sfântul Anton de Padova, cum ajung la Biserica Sfântul Anton de Padova, program Biserica Sfântul Anton de Padova, preturi Biserica Sfântul Anton de Padova, poze Biserica Sfântul Anton de Padova, localizare pe harta Biserica Sfântul Anton de Padova si alte detalii Biserica Sfântul Anton de Padova.

  • Locatie: Conca dei Marini, Coasta Amalfi, Italia

Biserica Sfantul Anton de Padova din Conca dei Marini este situata pe o stanca inalta si este inchinata Sf. Anton de Padova, care este patron oficial al localitatii din data de 26 decembrie 1694. Pana la aceasta data lacasul de cult s-a chemat Biserica Sf. Ioan Botezatorul, o constructie religioasa pe o fundatie veche, ale carei origini nu se cunosc.

Biserica a cunoscut doua restaurari: una in anul 1909 si alta in anul 1990, din cauza cutremurului din Iripinia, din noiembrie 1980.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Conca dei Marini, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sfântul Anton de Padova?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Conca dei Marini