Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sfantul Dumitru si Sfantul Nestor din Manastirea din Ciocanesti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Ciocanesti, Romania precum: adresa Biserica Sfantul Dumitru si Sfantul Nestor din Manastirea, cum ajung la Biserica Sfantul Dumitru si Sfantul Nestor din Manastirea, program Biserica Sfantul Dumitru si Sfantul Nestor din Manastirea, preturi Biserica Sfantul Dumitru si Sfantul Nestor din Manastirea, poze Biserica Sfantul Dumitru si Sfantul Nestor din Manastirea, localizare pe harta Biserica Sfantul Dumitru si Sfantul Nestor din Manastirea si alte detalii Biserica Sfantul Dumitru si Sfantul Nestor din Manastirea.

  • Locatie: Ciocanesti, Calarasi, Romania

Biserica Sfantul Dumitru si Sfantul Nestor situata in comuna Manastirea, la 40 km de municipiul Calarasi, pe DN31, a fost ctitorita de Matei Basarab in 1648.

Lacasul de cult a fost restaurat in anul 1900 de Regele Carol I, care avea aici o mosie a Domeniului Regal. Mai tarziu, in 1937, Regele Carol al II-lea o repara in intregime.

Biserica poarta hramul “Sfantul Dumitru si Sfantul Nestor” si a fost declarata monument istoric si de arhitectura de importanta nationala.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Ciocanesti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sfantul Dumitru si Sfantul Nestor din Manastirea?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.