Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sfantul Nicolae din Mironesti din Bolintin Vale, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Bolintin Vale, Romania precum: adresa Biserica Sfantul Nicolae din Mironesti, cum ajung la Biserica Sfantul Nicolae din Mironesti, program Biserica Sfantul Nicolae din Mironesti, preturi Biserica Sfantul Nicolae din Mironesti, poze Biserica Sfantul Nicolae din Mironesti, localizare pe harta Biserica Sfantul Nicolae din Mironesti si alte detalii Biserica Sfantul Nicolae din Mironesti.

  • Locatie: Bolintin Vale, Giurgiu, Romania

Biserica Sfantul Nicolae situata in localitatea Mironesti, judetul Giurgiu a fost declarata monument istoric si de arhitectura religioasa.

Lacasul de cult poarta hramul Sfantul Nicolae si este considerat unul dintre putinele monumente medievale din Campia Romana care isi pastreaza arhitectura originala.

Reprezinta o ctitorie din 1668-1669 a Ilincai Cantacuzino, sotia lui Constantin Cantacuzino.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Bolintin Vale, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sfantul Nicolae din Mironesti?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.