Vizualizezi pagina obiectivului turistic Biserica Sfantul Nicolae si Sfantul Andrei din Targu Jiu, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Targu Jiu, Romania precum: adresa Biserica Sfantul Nicolae si Sfantul Andrei, cum ajung la Biserica Sfantul Nicolae si Sfantul Andrei, program Biserica Sfantul Nicolae si Sfantul Andrei, preturi Biserica Sfantul Nicolae si Sfantul Andrei, poze Biserica Sfantul Nicolae si Sfantul Andrei, localizare pe harta Biserica Sfantul Nicolae si Sfantul Andrei si alte detalii Biserica Sfantul Nicolae si Sfantul Andrei.

  • Locatie: Targu Jiu, Gorj, Romania

Biserica Sfantul Nicolae si Sfantul Andrei din Targu Jiu este situata pe strada 11 Iunie nr. 48, pe locul unei alte biserici.

Reprezinta o ctitorie de la 1795 a protopopului Andrei Schevofilax si a sotiei sale, Maria, a Stancai Slugereasa Crasnaru, sotia slugerului Gheorghe Crasnaru, si a pitarul Grigorie Crasnaru.

Lacasul de cult a fost realizat in stil neobizantin. Pictura sa interioara dateaza din 1812.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Targu Jiu, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Biserica Sfantul Nicolae si Sfantul Andrei?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.